|
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
Závěrečný seminář a praktická prezentace projektu „Rodinový způsob chovu prasat se zapouštěním kojících prasnic“. (14.6.23)
Téma: Sklizeň, kvalita a zpracování píce, využití tepla z BPS, Separace lístků a stonků leguminóz. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (12.6.23)
Téma: Zapojení porostu – orná půda – energie z pole a technologie s využitím tepla z BPS. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (15.5.23)
Téma: Zapojení porostu – orná půda – energie z pole a technologie s využitím tepla z BPS. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (8.5.23)
Téma: Osevní postup 2023 – orná půda v ekologickém zemědělství, využití leguminóz. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (11.4.23)
nejkvalitnější vepřové maso, pouze vcelku
cena: 445,-/ks
pečení, dušení, smažení, řízky, ale i na domácí výrobu šunky
cena: 615,-/kg
za zvýhodněnou cenu (časově omezeno); i na objednávku
cena: 6075,-/ks
kousky masa na guláš
cena: 335,-/kg
cena: 10000,-/ks
z česneku ze sasovských polí, balení 550g
cena: 215,-/ks
|
|