logo - Biofarma Sasovilustracni foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
biofarma.czNovinky › Masopustní zvýhodněná nabídka bio vepřových půlek z přeštíků
...nejen... vlastní biochov, vlastní jatka, vlastní přístup ke kvalitě     

Masopustní zvýhodněná nabídka bio vepřových půlek z přeštíků

Vážení přátelé,

blíží se podzim, tak jsme pro Vás opět připravili mimořádnou, časově omezenou „Masopustní nabídku“ prasat v půlkách včetně možného bourání a balení.

 

Vzhledem k tomu, že se tento model prodeje osvědčil a protože máme dostatek vykrmených prasat, rozhodli jsme se přátelům, registrovaným zákazníkům a partnerům biofarmy nabídnout vepřové maso z našich přeštických prasat za výrazně lepších cenových podmínek než při běžném nákupu. Jedná se o nabídku jatečních půlek prasniček o váze 60 – 80 kg.

 

Standardní nabídka vepřových půlek (za 112,90 na kg) na eshopu je touto nabídkou vylepšena o MASOPUSTNÍ SLEVU 30 %, tedy za 79 Kč za kg vč. DPH.

Nabídka platí nejdéle do 5. března 2020, avšak jen do vyprodání zásob! U této nabídky nelze uplatňovat žádné další slevy.

 

* Pro zajímavost, při nákupu všech jednotlivých, zavakuovaných partií z 60 kg půlky prasete byste na eshopu zaplatili cca 12.600 Kč. V případě této nabídky to činí 5.640 Kč včetně bourání a balení.

 

Akce začne od 6. listopadu 2019, ale již nyní si můžete objednávat půlky prasat na konkrétní datum. Pro tento účel jsme vyhotovili Tabulku, viz. níže, kde můžete vidět plánované porážky vč. volných půlek k dispozici. Porážíme vždy ve středu a odběr bude možný nejdříve v pátek na farmě anebo v následujícím týdnu - na farmě nebo můžete využít rozvozy na našich trasách viz. Kalendář závozů.

 

Objednávejte klasicky přes e-shop jako přihlášený zákazník a pro uplatnění slevy do poznámky uveďte heslo MASOPUST“. Objednávky vkládejte na eshopu do adresáře „Masopustní vepřové půlky“ a do poznámky uvádějte kdy si je chcete vyzvednout buď na farmě nebo při našich závozech a požadavky na zpracování viz. níže.

 

Pro Váš větší komfort můžeme půlky za příplatek rozbourat a zabalit

* 450 Kč rozbourání - na cca 1-2 kg partie, dělení: plec, kýta na šály, krkovice a pečeně s kostí, bok a kolena s kostí, půlka hlavy, lalok, nožičky, ocásek, ořez, kosti a sádlo i s kůží (sádlo je v cca 5 kg baleních)
* 450 Kč zavakuování a etiketování
* 200 Kč lze přidat "kořínek" (játra, srdce, plíce, slezina, jazyk - vakuované). Kořínek a vnitřnosti jsou k dispozici pouze max. týden bezprostředně po porážce

Doporučení a tipy

Z předchozí akce jsme zjistili, že co Čech, to řezník- uzenář. Proto Vám nemusíme radit, jaké různé dobroty připravit, a tak Vám prostě popřejeme: Hodně štěstí v kuchyni a dobrou chuť!

 

Josef Sklenář a kolektiv Biofarmy Sasov

 

PS: Pokud se Vám nějaký pokrm obzvláště vydaří nebo udělá radost, můžete nám poslat foto :-)

 

 

 



 
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect