|
Volbou co si koupíme spoluutváříme svět
home
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
Závěrečný seminář a praktická prezentace projektu „Rodinový způsob chovu prasat se zapouštěním kojících prasnic“. (14.6.23)
Téma: Sklizeň, kvalita a zpracování píce, využití tepla z BPS, Separace lístků a stonků leguminóz. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (12.6.23)
Téma: Zapojení porostu – orná půda – energie z pole a technologie s využitím tepla z BPS. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (15.5.23)
Téma: Zapojení porostu – orná půda – energie z pole a technologie s využitím tepla z BPS. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (8.5.23)
Téma: Osevní postup 2023 – orná půda v ekologickém zemědělství, využití leguminóz. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (11.4.23)
ve sklenici 420 g
cena: 165,-/ks
pikantní, štanglička cca 350g
cena: 270,-/ks
cenově zvýhodněný balíček - novinka!
cena: 2520,-/ks
nejkvalitnější vepřové maso, pouze vcelku
cena: 445,-/ks
jemný, fermentovaný, známý jako "lardo"
cena: 250,-/ks
žebra s kostí a masem - nejen na pečení
cena: 185,-/kg
|
|