|
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
Závěrečný seminář a praktická prezentace projektu „Rodinový způsob chovu prasat se zapouštěním kojících prasnic“. (14.6.23)
Téma: Sklizeň, kvalita a zpracování píce, využití tepla z BPS, Separace lístků a stonků leguminóz. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (12.6.23)
Téma: Zapojení porostu – orná půda – energie z pole a technologie s využitím tepla z BPS. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (15.5.23)
Téma: Zapojení porostu – orná půda – energie z pole a technologie s využitím tepla z BPS. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (8.5.23)
Téma: Osevní postup 2023 – orná půda v ekologickém zemědělství, využití leguminóz. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov. (11.4.23)
výběrové vepřové maso - konzerva. Levnější varianta bez designu a odtrhávacího víčka!!
cena: 225,-/ks
cenově zvýhodněný balíček - novinka!
cena: 2520,-/ks
půlka přeštíka; i na objednávku
cena: 8050,-/ks
krájená, lehce zauzená, fermentovaná, cca 200g balíček
cena: 149,-/ks
jemná a křehká část kýty
cena: 750,-/kg
Novinka! Ochucené sasovské škvarky - ve sklenici 220g
cena: 150,-/ks
|
|