|
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
Koukněte a pobavte se se seriálem České televize! Monika a Michal navštívili i Biofarmu Sasov. Komentuje Bolek Polívka. (3.10.16)
Máme velkou radost! V letošní soutěži získala naše trhaná paštika z přeštíka hlavní cenu a navíc kostní vývar zvítězil v kategorii Biovýrobky pro gastronomii ... (7.9.16)
Mrkněte na video, kde jednu z hlavních rolí hraje sasovská pečeně z přeštíka. Na podzim nás při svém výjezdu na Vysočinu navštívili Tomáš Popp z projektu "Chutě Evropského regionu Dunaj Vltava" spolu s kuchařem Patrikem Bečvářem. (5.4.16)
Letos vyhrála ve své kategorii naše "dršťková"! Oceněná i básněmi :-) (30.9.15)
Den otevřených vrat na biofarmě v reportáži Ivany Holzbauerové (Jihlavský deník). (29.9.15)
pikantní, štanglička cca 310g
cena: 195,-/ks
jemný, fermentovaný, známý jako "lardo"
cena: 180,-/ks
uzené domácího typu, bez dusitanů
cena: 625,-/kg
unikátní výrobek - ocásek mají pouze bio čuníci !
cena: 175,-/ks
jemná a křehká část kýty
cena: 499,-/kg
|
|