|
...nejen... vlastní biochov, vlastní jatka, vlastní přístup ke kvalitě
home
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
Koronavirová epidemie nepříznivě ovlivnila nejen tuzemskou ekonomiku, ale také legislativní proces. V rámci jarního nouzového stavu totiž došlo bez konzultace s odbornou veřejností k novele vyhlášky 342/2012 Sb., která mj. řeší rizika spojená s výskytem afrického moru prasat a nařizuje tuzemským chovatelům parametry, jež mohou být zejména pro ekologické chovy likvidační ... (13.12.20)
V časopisu Zemědělec 12/2000 vyšel článek o našem ekologickém chovu prasat. V současné době probíhá spolupráce Biofarmy Sasov a Výzkumného ústavu živočišné výroby v rámci projektu PRV, jejímž cílem je zefektivnit rodinkový systém chovu. (15.4.20)
I v této složitější době vymýšlíme nové výrobky - ochutnejte Kari sádlo, Česnekové sádlo, Cibulové sádlo, Česnekové škvarky a Chilli škvarky, které právě uvádíme na trh :-) (23.3.20)
Prezentace k projektu a články z časopisu Zemědělec. (14.12.19)
Video z Biozemědělského dne na Sasově 2019 od Jakuba Nedbala. (9.10.19)
nejkvalitnější vepřové maso, pouze vcelku
cena: 445,-/ks
pečení, dušení, smažení, řízky, ale i na domácí výrobu šunky
cena: 615,-/kg
za zvýhodněnou cenu (časově omezeno); i na objednávku
cena: 6075,-/ks
žebra s kostí a masem - nejen na pečení
cena: 185,-/kg
cena: 10000,-/ks
z česneku ze sasovských polí, balení 550g
cena: 215,-/ks
|
|