|
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
Skupinové ustájení kojících prasnic se selaty, doplněné přítomností kance vychází z přirozených potřeb zvířat, které zdědily po svých divokých předcích. (30.6.21)
Koronavirová epidemie nepříznivě ovlivnila nejen tuzemskou ekonomiku, ale také legislativní proces. V rámci jarního nouzového stavu totiž došlo bez konzultace s odbornou veřejností k novele vyhlášky 342/2012 Sb., která mj. řeší rizika spojená s výskytem afrického moru prasat a nařizuje tuzemským chovatelům parametry, jež mohou být zejména pro ekologické chovy likvidační ... (13.12.20)
V časopisu Zemědělec 12/2000 vyšel článek o našem ekologickém chovu prasat. V současné době probíhá spolupráce Biofarmy Sasov a Výzkumného ústavu živočišné výroby v rámci projektu PRV, jejímž cílem je zefektivnit rodinkový systém chovu. (15.4.20)
I v této složitější době vymýšlíme nové výrobky - ochutnejte Kari sádlo, Česnekové sádlo, Cibulové sádlo, Česnekové škvarky a Chilli škvarky, které právě uvádíme na trh :-) (23.3.20)
Prezentace k projektu a články z časopisu Zemědělec. (14.12.19)
výběrové vepřové maso - konzerva. Novinka a výherce soutěže Bioopotravina roku 2024!
cena: 250,-/ks
ve sklenici 420 g
cena: 165,-/ks
za zvýhodněnou cenu; i na objednávku
cena: 6255,-/ks
krájená, lehce zauzená, fermentovaná
cena: 110,-/ks
po cca 225g ve vakuu
cena: 135,-/ks
jemná a křehká část kýty
cena: 750,-/kg
|
|