|
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
Mrkněte na video, kde jednu z hlavních rolí hraje sasovská pečeně z přeštíka. Na podzim nás při svém výjezdu na Vysočinu navštívili Tomáš Popp z projektu "Chutě Evropského regionu Dunaj Vltava" spolu s kuchařem Patrikem Bečvářem. (5.4.16)
Letos vyhrála ve své kategorii naše "dršťková"! Oceněná i básněmi :-) (30.9.15)
Den otevřených vrat na biofarmě v reportáži Ivany Holzbauerové (Jihlavský deník). (29.9.15)
výběrové vepřové maso - konzerva. Novinka a výherce soutěže Bioopotravina roku 2024!
cena: 250,-/ks
15% cenově zvýhodněný směsný balíček cca 4,5 kg
cena: 1989,-/ks
nejkvalitnější vepřové maso, pouze vcelku
cena: 445,-/ks
pečení, dušení, smažení, řízky, ale i na domácí výrobu šunky
cena: 650,-/kg
za zvýhodněnou cenu; i na objednávku
cena: 6255,-/ks
vakuově balené po cca 400g
cena: 155,-/ks
|
|