|
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
Máme velkou radost! V letošní soutěži získala naše trhaná paštika z přeštíka hlavní cenu a navíc kostní vývar zvítězil v kategorii Biovýrobky pro gastronomii ... (7.9.16)
Mrkněte na video, kde jednu z hlavních rolí hraje sasovská pečeně z přeštíka. Na podzim nás při svém výjezdu na Vysočinu navštívili Tomáš Popp z projektu "Chutě Evropského regionu Dunaj Vltava" spolu s kuchařem Patrikem Bečvářem. (5.4.16)
Letos vyhrála ve své kategorii naše "dršťková"! Oceněná i básněmi :-) (30.9.15)
Den otevřených vrat na biofarmě v reportáži Ivany Holzbauerové (Jihlavský deník). (29.9.15)
výběrové vepřové maso - konzerva. Novinka!!
cena: 250,-/ks
15% cenově zvýhodněný směsný balíček cca 4,5 kg
cena: 1989,-/ks
uzené domácího typu, bez dusitanů
cena: 520,-/kg
po cca 225g ve vakuu
cena: 124,-/ks
křehké libové maso
cena: 750,-/kg
neboli krkovice, ideální omáčkové maso nebo pro libový guláš
cena: 465,-/kg
|
|