|
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
Koukněte a pobavte se se seriálem České televize! Monika a Michal navštívili i Biofarmu Sasov. Komentuje Bolek Polívka. (3.10.16)
Máme velkou radost! V letošní soutěži získala naše trhaná paštika z přeštíka hlavní cenu a navíc kostní vývar zvítězil v kategorii Biovýrobky pro gastronomii ... (7.9.16)
Mrkněte na video, kde jednu z hlavních rolí hraje sasovská pečeně z přeštíka. Na podzim nás při svém výjezdu na Vysočinu navštívili Tomáš Popp z projektu "Chutě Evropského regionu Dunaj Vltava" spolu s kuchařem Patrikem Bečvářem. (5.4.16)
Letos vyhrála ve své kategorii naše "dršťková"! Oceněná i básněmi :-) (30.9.15)
Den otevřených vrat na biofarmě v reportáži Ivany Holzbauerové (Jihlavský deník). (29.9.15)
výběrové vepřové maso - konzerva. Novinka a výherce soutěže Bioopotravina roku 2024!
cena: 250,-/ks
pečení, dušení, smažení, řízky, ale i na domácí výrobu šunky
cena: 650,-/kg
unikátní výrobek - ocásek mají pouze bio čuníci !
cena: 175,-/ks
žebra s kostí a masem - nejen na pečení
cena: 185,-/kg
ze sasovské zahrádky paní Sklenářové
cena: 250,-/ks
|
|