|
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
Máme velkou radost! V letošní soutěži získala naše trhaná paštika z přeštíka hlavní cenu a navíc kostní vývar zvítězil v kategorii Biovýrobky pro gastronomii ... (7.9.16)
Mrkněte na video, kde jednu z hlavních rolí hraje sasovská pečeně z přeštíka. Na podzim nás při svém výjezdu na Vysočinu navštívili Tomáš Popp z projektu "Chutě Evropského regionu Dunaj Vltava" spolu s kuchařem Patrikem Bečvářem. (5.4.16)
Letos vyhrála ve své kategorii naše "dršťková"! Oceněná i básněmi :-) (30.9.15)
Den otevřených vrat na biofarmě v reportáži Ivany Holzbauerové (Jihlavský deník). (29.9.15)
cenově zvýhodněný balíček - novinka!
cena: 2520,-/ks
jemný, fermentovaný, známý jako "lardo"
cena: 250,-/ks
uzené domácího typu, bez dusitanů
cena: 390,-/kg
krájená, lehce zauzená, fermentovaná, cca 200g balíček
cena: 149,-/ks
nejen na letní grilování
cena: 645,-/kg
|
|